Otse põhisisu juurde

Hüvasti Oktoober - Esimene tonn???


Noooo tsau! Millest me nüüd alustame? Pole palju postitusi hetkel siia kirjutanud, ega hetkel ei oskagi otseselt mingites teemades seisukohta võtta, ise õpin ja loen alles mitmete teemade kohta, mis mulle huvi pakuvad. Investeerimisega on selline… mehh.. kuna summad peaksid iga kuu kasvama aga hoopis hetkel langevad ja seda kindlasti veel natuke aega, kui lugeda minu eelmist postitust, siis põhjus on seal olemas. Aga suures plaanis pole sel tähtsust, kui sa investeerid kasvõi 1 euro, siis sa juba oled midagi õigesti teinud. Aga jätame selle pläma ja hala vahele seekord ja lähme otse minu investpõrsa kallale?

Mis sendid ma siis enda eest sinna turule laamendama saatsin? Tööpõrsasse sai pistetud täpselt sada kaheksakümmend üks eurot ja null senti. Ja ma isegi ei tea kas selle õigesti kirjutasin nüüd aga numbreid tavaliselt kõik rahamaiad oskavad lugeda sõnadest. Kogu raha võttis LHV endale, ehk osa läks LHV kasvukontole ja osa aktsiatesse.

Raha noppis seekord metsast mulle uut raha sisse 34.67€, pole üldse paha ju? Mina selle nimel tööd ei tee vaid minu raha teeb selle nimel tööd ja see mulle sobib. Minu investeerimise algusest olen teeninud kokku 116.62€ kasumit. LHV kasvukontos tiksusid ka mingid dividendid isegi. Kui te vaatate, et kust see 30.00€ oktoobris tuli, siis ma andsin sellise mini laenu sõbrale ja sealt tiksus kerge intress tagasi. Hetkel ma enda investeerimises välja ei too neid laenude andmisi või ma peaksin need siin välja tooma?

Mina olen enda üle uhke, et olen suutnud enda portfelli juba üle tuhande kasvatada, pikk tee on minna aga ärge unustage, et elame arenevas riigis ja kruusateed saavad vaikselt asfalti alla ja siis on see teekond kiiremini läbitav. Küll see pall hakkab hooga veerema, hetkel on soojendus enne põhilist spurti.

Aktsiate osas sai oktoobris ka kuulsate asjade kallal käia, nendeks loomulikult Enefit Green ja DelfinGroup, näpuotsaga sai mõlemat soetatud ja Enefit Green isegi on kenasti plussis hetkel, vaata täpsemalt minu aktsiaportfellist.

Palju ma siis raha enda pisikeste kätega teenisin? Ei rohkem ega vähem kui 1766.14€, selle eest võiks ju saada investeerida küll rohkem? Muidugi aga eelmine kuu sai otsustatud, et aeg on enda laen kiiremini tagasi maksta ja samuti ei ela ma üksinda, mul on pere kelle eest peab ka hoolt kandma. Aga juba käivad läbirääkimised ja plaanid kuidas hakata rohkem raha teenima aga sellest räägime juba siis kui aeg on käes. Laenu maksin kiiremini tagasi oktoobris 200.00€ euro võrra.

Eesmärke saab nüüd vaadata eraldi lehelt, ma tegin eesmärkidele eraldi lehe kuhu ma kõik oma eesmärgid kogun, kunagi hea vaadata eks? Vaata minu eesmärke siit.

Ja nii see lugu läbi saabki, ma küll püüan kirjutada teisi postitusi ka aga hetkel on toimumas mingid asjad, mis võtavad mu kogu aja endale, loodetavasti hea eesmärgi nimel on nii õige. Aitäh sulle, et lugesid minu juttu! Hoia minu tegemistel Instagramis pilk peal, sinna panen tihti uut kraami.



Kommentaarid

Investment Viking ütles …
Eks need minilaenud võiks ka ikka välja tuua, tegu ju põhimõtteliselt ühisrahastuse erivormiga. Väikelaenude tagasimaksmine enne täielikult investeerimislainele oma ressursside paigutamist on kindlasti hea strateegia.
www.tünn.ee ütles …
Hei, mis on sinu 2022 eesmärgid?
SendidRahaks ütles …
Investment Viking:
Mõistlik, edaspidi toon need samuti esile, tänan!

www.tünn.ee:
2022 eesmärgid paneme paika arvatavasti Jaanuaris aga mul juba on mingid nendest kirjas endal märkmikus.