Otse põhisisu juurde

Hüvasti mitu kuud - Aasta hakkab juba läbi saama?? Tõusud ja mõõnad


Khmm.. Tere mehed, naised ja muud loomad! Kuidas läheb? Ma ütlen ausalt, et ei tasugi sellise tempoga nagu mina investeerin iga kuu tulemusi vahtida nii palju. Viimane postitus oli tehtud Juuli kohta ja nüüd on juba Detsember käes. Ei tasu vahtida igakuiselt nii pingsalt sellepärast, et siis tundub kõik aeglasemalt liikuvat, kui nüüd mõni kuu hiljem lüüa tabelid kokku, siis on näha juba täitsa märgatavat tõusu. Paljud asjad pole just nii läinud nagu ise sooviks aga ega saakski, muidu oleks liiga lihtne. Juba mõtlesite siin, et ma andsin alla ja ongi jokk jah? Seda ei juhtu, ei hakka ka pikalt siin kokku latrama mingit ila, lähme natuke suurema statistika juurde ära, siis saame mitut kuud korraga võrrelda.

Nende mõne kuuga ei ole minust saanud milli omanikku ehk ei pea üldse ennustama, et ega panuste suurused tõusnud ei ole, suhteliselt sama rada edasi. Septembris sai uut pappi laotatud laiali natukene, täpsemalt 138.00€. Ja mis sa arvad, et Oktoobris sai rohkem investeeritud? Õigesti arvad, Oktoobris sai lausa 1 euro võrra suurem sisestus tehtud ehk 139.00€ läks uusi sente meile kassasse tooma. Novembri kohta saate juba graafikul vaadata kuhu läks ja palju juurde aga ütleme nii, et Novembri kuuga panime ikka Septembri ja Oktoobri paika ära, kergendasin oma väikest kukrut 171.93€ võrra, jõhker vahe eksole!
Portfelli osas ei saa nüüd teile küll kuvada neid kuid, millega on hetkel viimast portfelli võrreldud aga eelmise kuu seisud saab selle kaudu ära arvutada, Novembris on asjad natuke paremaks läinud. Nüüd ka see põhjus, et miks mitte iga kuu vahtida oma väikseid sente kolistamas, nüüd on mõni kuu möödas ja portfell on mehiselt jõulupõrsa suunas kasvanud. Nimelt hakkame jõudma 3kilo piirile, kui viimases postituses oli portfelli suurus 2255.74€, siis tänase seisuga on põrsas täpselt 2939.85€, noh on tõus olnud? 684.11€ võrra on tõusnud, minule see summa juba meeldib ausalt öeldes. Kas saame enne uut aastat 3 tuhhi piiri ületatud?
Aktsiaportfelliga on sama pull, võrrelda eelmiste kuudega ei saa aga saab vaadata ära eelmise kuu seisu, mina ütlen, et on paremaks läinud, eelmine kuu olid kõik languses aga nüüd natuke rohelisemaks see maa läinud kuigi väljas sajab lund eks? Kummaline on ainult see, et mis jama nende aktsiatega siis on kui mitu kuud on möödas ja praegune aktsiaportfell on väiksem kui oli Juuli kuus?
Hea on võrrelda eelmist postitust eks? Võtame selle ka nüüd arvesse ja kui vaadata Juuli passiivset tulu, siis ärme jää sinna kinni, seal sai mainitud kust 2kümpsi sain eksju, et ärme hakka selliseid summasid iga kuu ootama kohe. Aga vot selle passiivse tulu ma saan küll täies mahus teie ette veeretada, et tal häbi oleks. Ütlen ausalt, et sündis uus rekord just Novembris, Mintos andis kulbiga sente seekord lausa, iga kuu võiks sellised summad liikuda juba ja olekski 0.00000001% elektriarvest tasutud.
Mintos tõmbas karbi lahti sul ka jah? Okei-okei need sendid liiguvad vaikselt. Nimelt mina tänan sinu tähelepanu eest ja arvatavasti kohtume juba uuel aastal?? Jõulude ajal nautige kindlasti teiste juures head paremat ja kingituste peale ärge liiga palju rõkkama hakake.

------------------------------ 
Kas mul uusi lugejaid siin ei käi või ma pean meelde tuletama, et kes ei ole veel alustanud investeerimisega, siis õige aeg on seda just nüüd teha ja ma pakun sulle võimalust alustades veel lisapappi ja nänni saada erinevatel lehtedel, vaata siit järele.

Kommentaarid